Trandafiri criogenati – Mixandra Decor

Un buchet de trandafiri frumos lucrat este un cadou care nu reușește niciodată să vorbească de volume. Indiferent dacă spune „Îmi pare rău”, „La mulți ani” sau „Te iubesc”, trandafirii sunt cadoul perfect pentru orice ocazie. Deși sentimentul poate dura pentru totdeauna, din păcate, trandafirii nu o fac niciodată.

În câteva zile, trandafirii luxurioși, verzi, tind să se ofilească și să se învâșnească, transformând buchetul tău odată frumos într-o tristă grămadă de petale. Întotdeauna este o zi ploioasă când o femeie trebuie să-și arunce buchetul de trandafiri ofiliti care i-au fost oferite atât de atent.

Așadar, nu ar fi frumos să deținem trandafiri care să dureze atât timp cât amintirea primirii lor? Având în vedere selecția noastră elegantă de aranjamente de trandafiri conservați, nu va trebui să vă faceți niciodată griji cu privire la posibilitatea de a se ofili sau a se învârti în câteva zile de la primirea lor, pentru că acești trandafiri speciali sunt proiectați pentru o frumusețe de lungă durată. Trandafirii conservați de la Mixandra Decor sunt trandafiri naturali care durează mai mulți ani, oferindu-vă posibilitatea de a vă minuna de rafinamentul lor în fiecare zi și noapte.

Trandafiri criogenati - Mixandra Decor
Trandafiri criogenati – Mixandra Decor
Trandafiri criogenati - Mixandra Decor
Trandafiri criogenati – Mixandra Decor
Trandafiri criogenati - Mixandra Decor
Trandafiri criogenati – Mixandra Decor

Trandafiri criogenați – Mixandra Decor

Cu ajutorul trandafirilor conservați cu grijă, echipa Mixandra Decor este specializată în a face gesturi atent de admirație să dureze o viață.

În timp ce venerăm frumusețea naturală a trandafirilor proaspeți, credem că aranjamentele noastre de trandafiri păstrate sunt întruchiparea luxului, gândirii și iubirii nesfârșite.

Aranjamentele noastre combină  parfumul floral delicios al trandafirilor noștri și afișarea vizuală frumoasă a trandafirilor conservați pentru a crea forma finală de lux prezentată într-o cupolă de sticlă. Acest superb aranjament rezervat de trandafiri vă permite să-l apreciați cu simțurile voastre. În colecția noastră de trandafiri conservați / criogenați este și cutia noastră clasică, care se deschide complet prin simpla ridicare a capacului.

Cu culori vii de trandafir accentuate cu negru, alb și aur, aceste aranjamente speciale emană o eleganță simplă, atemporală, care nu poate fi reprodusă.

În conformitate cu tema eleganței, Mixandra Decor salută două noi aranjamente pentru această colecție exclusivă: Trandafiri conservați / criogenați în cupolă și Cutie din acrilic transparent cu trandafiri conservați / criogenați. Emanând cu opulență, acrilicul nostru oferă un aranjament de trandafiri somptuoși conservați / criogenați înglobat într-o cutie limpede, acrilică. Acest aranjament uimitor oferă destinatarilor 360 de grade de frumusețe și admirație. 

Nu numai că veți fi înrădăcinat de frumusețea acestor aranjamente, dar veți putea, de asemenea, să vă amintiți unele dintre amintirile dvs. preferate. Luxul într-o cutie este specialitatea noastră, iar prin colecția noastră de aranjamente de trandafiri conservați / criogenați, suntem capabili să le oferim tuturor și clienților noștri. Cumpărați astăzi colecții extinse de trandafiri conservați / criogenați Mixandra Decor!

Write A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It